Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Træning i supervision – seminarrække om og med gruppesupervision (3-dages internater)

november 25, 2021 - marts 26, 2022

Træning i supervision

9 seminarer om og med gruppesupervision 

Selskab for samtale og supervision i almen praksis annoncerer hermed den årlige optagelse af nye deltagere på supervisorseminarerne.

Seminarrækken ”Træning i supervision” består af i alt 9 seminarer over 3 år, som vil kvalificere til supervision af lægekolleger og læger i speciallægeuddannelsen mod almen medicin. Hvert seminar er et internatkursus, som strækker sig fra torsdag middag til lørdag middag.

Træningen tager udgangspunkt i psykoanalytisk tænkning og supervision. Teoretiske inspiratorer er bla. Michael Balint, Andrew Elder, Torben Bendix og Lars Thorgaard. Hvert seminar har en tematisk overskrift. Vi veksler mellem korte teoretiske oplæg og supervision af supervision i små grupper. Litteratur (20-40 sider) bliver sendt ud til gennemlæsning før hvert seminar.

Deltagerne skiftes til at bringe eget materiale til supervision og skiftes til at supervisere. Materialet kan være mundtlig casefremstilling eller lyd-/videooptagelser.

Vi har en international gæstelærer med til det afsluttende seminar hvert forår og selskabets øvrige medlemmer inviteres til at deltage i det sidste døgn af seminaret, således at nye og gamle medlemmer af selskabet mødes til støtte for netværket.

I løbet af seminarerne opfordres deltagerne til at etablere og at deltage i lokale supervisionsgrupper.

Seminarerne giver os tid til ro og fordybelse. Indslag af humor, hygge og sang kan også forekomme.

Kursusbevis forudsætter 85 % deltagelse.

Seminarerne er åbne for nye deltagere hvert år i november.

Målgruppe: Læger fra alle specialer er velkomne til at søge om optagelse på seminarrækken. Speciallæger i almen medicin skal have erfaring fra egen praksis i 5 år og fra deltagelse i supervisionsgruppe i minimum 2 år. Læger fra andre specialer skal have tilsvarende erfaring. Alle optages efter individuel vurdering. Tidligere deltagere kan også optages til et et-årigt forløb mhp ny inspiration og opfriskning af færdigheder.

Omfang: Seminarerne løber over 3 år med 3 internatkurser per år (november, februar og marts), i alt 9 seminarer, forløbende fra torsdag middag til lørdag middag.

Undervisere: På seminarerne vil der være 3 faste lærere: Speciallæge i psykiatri, psykoanalytiker Tove Mathiesen og speciallæge i almen medicin Torsten Fuglsang og speciallæge i almen medicin Jørgen Strøbech.

Gæstelærer på seminaret 2022: Læge Christian Linclau, Belgien.

Tid: 25-27/11 2021, 27-29/1 2022 og 24-26/3 2022.

Sted: Kaløvig Kursuscenter, Rønde. Undervisningstiden tilpasses færgetider til Sjælland. Såfremt et seminar ikke kan afholdes fysisk, vil det så vidt muligt blive gennemført online.

Pris per seminar inkl. overnatning og forplejning: For medlemmer af selskabet: 14.500 kr. For ikke-medlemmer 18.000 kr. Kursusafgift betales forud for 1 år. Prisstigning under forløbet kan forekomme. Der ydes tilskud fra Fonden for Almen Praksis. Prisen for seminarer, der gennemføres online, vil få fratrukket udgifterne til kost og logi.

Yderligere oplysninger: www.samtaleogsupervision.dk eller ved henvendelse til Tove Mathiesen på e-mail: tove.mathiesen@dadlnet.dk.

Tilmelding: Til selskabets sekretær Annette Gehrs på samtaleogsupervision@gmail.com

I 2021 kan der optages højst 8 kursister, hvorfor tilmelding bør ske snarest og senest 20/9 2021.

Detaljer

Start:
november 25
Slut:
marts 26, 2022
Begivenhed Kategori:
Seminar

Arrangør

Selskab for Samtale og Supervision i Almen Praksis
View Organizer Website

Sted

Kaløvig Center
Præstekravevej 46
8410 Rønde, 8410 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 86 37 11 55
View Venue Website
Samtale og Supervision logo

Følg os


© 2020 Selskab for Samtale og Supervision i Almen Praksis  |  Reventlowsgade 22, 1651 Kbh. V. |  lavet af: IT-Datateknik